over ons

Optimaal evenwicht tussen lichaam en geest

Bij Villa Vida kan je rekenen op een persoonlijke aanpak voor jouw specifieke situatie. Met onze brede expertise ondersteunen we je in je zoektocht naar een optimale balans tussen lichaam en geest. Met onze praktische aanpak leer je zelf de touwtjes in handen nemen voor een evenwichtig en gezond leven. Bovendien scholen onze experten zichzelf voortdurend bij om je nog gerichter te begeleiden en ondersteunen.

Eva Lauwers

Diëtiste voor volwassenen en kinderen – Gezonde voeding – Diabeteseducator – EQ3 mentor

In 2016 startte Eva als zelfstandig diëtiste om haar passie voor gezonde en evenwichtige voeding met anderen te delen. Ze houdt ervan mensen te motiveren en te ondersteunen in hun stap naar een optimale levensstijl. Eva houdt van koken en probeert graag nieuwe recepten uit. Ze is gehuwd en sinds 2021 trotse mama van een zoon Ralph.

Aurelie Peers

Podoloog

Aurélie is gepassioneerd door diabetes en volgt hier momenteel nog een extra opleiding voor als diabeteseducator om patiënten met diabetes nog beter te kunnen begeleiden in hun traject. Bij Aurélie kan je terecht voor podologische voetverzorging en zooltherapie alsook voor schoenadvies.

Eline Roels

Psycholoog

Eline is sinds juni 2022 afgestudeerd als klinisch psycholoog aan de universiteit van Gent. Daarvoor behaalde ze al een diploma Toegepaste Psychologie. Doorheen haar opleiding sloeg ze de weg van de Ontwikkelingspsychologie in. Eline is geboeid door de leefwereld van adolescenten en wil zich hier dan ook verder in specialiseren. Eline deed tijdens haar stage ervaring op als schoolpsycholoog en is nu dan ook werkzaam in een secundaire school als psycholoog. Om adolescenten nog beter te kunnen begeleiden, startte ze onlangs met de permanente vorming Eerstelijnspsychologische Zorg waar laagdrempelige, eerstelijnspsychologische hulp centraal staat.
Eveline Vanhollebeke

Coach / Therapeut

Eveline is gehuwd en is fiere mama van 2 dochters. Ze is afgestudeerd als verpleegkundige en heeft altijd zorg voor en interesse gehad in het menselijk lichaam en de menselijke psyche. Ze gelooft sterk in de verbinding tussen lichaam en geest. Toen haar opleiding verpleegkunde afgerond was, volgde ze ook de opleiding tot gezondheidscoach.

Met veel interesse bleef ze zich verder verdiepen en volgde ze nog verschillende opleidingen waaronder

  • Stress Release wandeltherapie aan de academie voor integratieve en humanistische psychotherapie (AIHP)
  • De 4-jarige opleiding integratieve psychotherapie aan AIHP (en hoera, bijna afgestudeerd!)

 

Virginie Rassalle

Vroedvrouw

Vroedvrouw Virginie is al meer dan 25 jaar actief als vroedvrouw. Ze is gepassioneerd om toekomstige gezinnen en baby’s te begeleiden tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

Klaar om je leven in handen te nemen?