over ons

Optimaal evenwicht tussen lichaam en geest

Bij Villa Vida kan je rekenen op een persoonlijke aanpak voor jouw specifieke situatie. Met onze brede expertise ondersteunen we je in je zoektocht naar een optimale balans tussen lichaam en geest. Met onze praktische aanpak leer je zelf de touwtjes in handen nemen voor een evenwichtig en gezond leven. Bovendien scholen onze experten zichzelf voortdurend bij om je nog gerichter te begeleiden en ondersteunen.

Eva Lauwers

Diëtiste voor volwassenen en kinderen – Gezonde voeding – Diabeteseducator – EQ3 mentor

In 2016 startte Eva als zelfstandig diëtiste om haar passie voor gezonde en evenwichtige voeding met anderen te delen. Ze houdt ervan mensen te motiveren en te ondersteunen in hun stap naar een optimale levensstijl. Eva houdt van koken en probeert graag nieuwe recepten uit. Ze is gehuwd en sinds 2021 trotse mama van een zoon Ralph.

Aurélie Peers - Podoloog
Aurelie Peers

Podoloog

Aurélie is gepassioneerd door diabetes en volgt hier momenteel nog een extra opleiding voor als diabeteseducator om patiënten met diabetes nog beter te kunnen begeleiden in hun traject. Bij Aurélie kan je terecht voor podologische voetverzorging en zooltherapie alsook voor schoenadvies.

Klaar om je leven in handen te nemen?