over ons

Optimaal evenwicht tussen lichaam en geest

Bij Villa Vida kan je rekenen op een persoonlijke aanpak voor jouw specifieke situatie. Met onze brede expertise ondersteunen we je in je zoektocht naar een optimale balans tussen lichaam en geest. Met onze praktische aanpak leer je zelf de touwtjes in handen nemen voor een evenwichtig en gezond leven. Bovendien scholen onze experten zichzelf voortdurend bij om je nog gerichter te begeleiden en ondersteunen.

Eva Lauwers

Diëtiste voor volwassenen en kinderen – Gezonde voeding – Diabeteseducator – EQ3 mentor

In 2016 startte Eva als zelfstandig diëtiste om haar passie voor gezonde en evenwichtige voeding met anderen te delen. Ze houdt ervan mensen te motiveren en te ondersteunen in hun stap naar een optimale levensstijl. Eva houdt van koken en probeert graag nieuwe recepten uit. Ze is gehuwd en sinds 2021 trotse mama van een zoon Ralph.

Aurelie Peers

Podoloog

Aurélie is gepassioneerd door diabetes en volgt hier momenteel nog een extra opleiding voor als diabeteseducator om patiënten met diabetes nog beter te kunnen begeleiden in hun traject. Bij Aurélie kan je terecht voor podologische voetverzorging en zooltherapie alsook voor schoenadvies.

Eline Roels

Psycholoog

Eline is sinds juni 2022 afgestudeerd als klinisch psycholoog aan de universiteit van Gent. Daarvoor behaalde ze al een diploma Toegepaste Psychologie. Doorheen haar opleiding sloeg ze de weg van de Ontwikkelingspsychologie in. Eline is geboeid door de leefwereld van adolescenten en wil zich hier dan ook verder in specialiseren. Eline deed tijdens haar stage ervaring op als schoolpsycholoog en is nu dan ook werkzaam in een secundaire school als psycholoog. Om adolescenten nog beter te kunnen begeleiden, startte ze onlangs met de permanente vorming Eerstelijnspsychologische Zorg waar laagdrempelige, eerstelijnspsychologische hulp centraal staat.
Stephie Mestdagh
Stephie Mestdagh

Osteopaat

Vanaf juni 2023 vervoegt Stephie als erkend en universitair gediplomeerd osteopaat MSC de groepspraktijk Villa Vida in Tielt. Ze is reeds jaren ervaren in het vak als kinesitherapeut.

Als kinesitherapeut voelde haar nieuwsgierigheid nog niet gestild. In 2015 startte ze aan de opleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy te Gent in samenwerking met Buckinghamshire New University, U.K.

Stephie behandelt allerlei klachten bij volwassenen en ouderen, daarnaast specialiseerde ze zich door de jaren heen in het behandelen van zwangere vrouwen. Tevens behaalde ze het certificaat van dry needling om spanningen in de spieren en bijkomende uitstralingspijnen efficiënter te kunnen aanpakken. Tot op heden blijft ze zich regelmatig bijscholen.

Naast dit alles is Stephie mama van Maze & Luxs en partner van Sven. Als vrouw, mama en mens staat ze jullie bij in het vinden van het optimaal evenwicht tussen lichaam en geest.

 

Virginie Rassalle

Vroedvrouw

Vroedvrouw Virginie is al meer dan 25 jaar actief als vroedvrouw. Ze is gepassioneerd om toekomstige gezinnen en baby’s te begeleiden tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

Klaar om je leven in handen te nemen?