over ons

Optimaal evenwicht tussen lichaam en geest

Bij Villa Vida kan je rekenen op een persoonlijke aanpak voor jouw specifieke situatie. Met onze brede expertise ondersteunen we je in je zoektocht naar een optimale balans tussen lichaam en geest. Met onze praktische aanpak leer je zelf de touwtjes in handen nemen voor een evenwichtig en gezond leven. Bovendien scholen onze experten zichzelf voortdurend bij om je nog gerichter te begeleiden en ondersteunen.

Eva Lauwers

Diëtiste voor volwassenen en kinderen – Gezonde voeding – Diabeteseducator

In 2016 startte Eva als zelfstandig diëtiste om haar passie voor gezonde en evenwichtige voeding met anderen te delen. Ze houdt ervan mensen te motiveren en te ondersteunen in hun stap naar een optimale levensstijl. Eva houdt van koken en probeert graag nieuwe recepten uit. Ze is gehuwd en sinds 2021 trotse mama van een zoon Ralph.

Céline Roelens

Sportvoeding – Voedselallergieën en -intoleranties – FODMAPP

Al van jongs af is Céline gepassioneerd door gezond en lekker eten. Na haar studies in de hotel-en toerismeschool Spermalie volgde ze een opleiding tot voedingsdeskundige. Ze kent alle kneepjes van het vak en begeleidt je enthousiast naar het leren leven met bepaalde voedselrestricties.

Klaar om je leven in handen te nemen?