Aurélie Peers - Podoloog
podoloog

Aurélie Peers

Aurélie is sinds februari 2022 afgestudeerd als podoloog aan de Arteveldehogeschool te Gent en is meteen in het werkveld gestapt als zelfstandige. Ze is gepassioneerd door diabetes en volgt hier momenteel nog een extra opleiding voor als diabeteseducator om patiënten met diabetes nog beter te kunnen begeleiden in hun traject. Bij Aurélie kan je terecht voor podologische voetverzorging en zooltherapie alsook voor schoenadvies.

Vanaf januari 2023 zal Aurélie aanwezig zijn in de praktijk.

Eva Lauwers

Diëtiste voor volwassenen en kinderen – Gezonde voeding – Diabeteseducator

In 2016 startte Eva als zelfstandig diëtiste om haar passie voor gezonde en evenwichtige voeding met anderen te delen. Ze houdt ervan mensen te motiveren en te ondersteunen in hun stap naar een optimale levensstijl. Eva houdt van koken en probeert graag nieuwe recepten uit. Ze is gehuwd en sinds 2021 trotse mama van een zoon Ralph.

Céline Roelens

Sportvoeding – Voedselallergieën en -intoleranties – FODMAPP

Al van jongs af is Céline gepassioneerd door gezond en lekker eten. Na haar studies in de hotel-en toerismeschool Spermalie volgde ze een opleiding tot voedingsdeskundige. Ze kent alle kneepjes van het vak en begeleidt je enthousiast naar het leren leven met bepaalde voedselrestricties.

Klaar om je leven in handen te nemen?