Bo Haek
psycholoog

Bo Haek

Ben je op zoek naar wie jij bent, wat jij echt belangrijk vindt en hoe jij in het leven wilt staan? Heb je het gevoel dat je vastzit en het allemaal even niet meer weet? Vind je het moeilijk om jouw grenzen te stellen? Of ben je op zoek naar een gezonde coping?

Ik studeerde in 2020 af als psychologisch consulent. Momenteel ben ik werkzaam in een psychiatrisch ziekenhuis waar ik verschillende therapieën geef in de verslavingszorg. Om mij nog meer te verdiepen in de leefwereld van mijn cliënten volg ik momenteel nog de masteropleiding Klinische Neuropsychologie.

Opleiding

  • Bachelor Toegepaste psychologie
  • Master Klinische Neuropsychologie: in opleiding

Doelgroep

Volwassenen kunnen bij mij terecht met identiteitsvragen, depressieve klachten, burn-out, bore-out, angsten, communicatiemoeilijkheden, assertiviteitstraining, stress/spanningen, overmatig middelengebruik, etc.

Werkwijze

We nemen samen kleine stapjes richting het doel dat jij voor ogen hebt. We doen dit op een oplossingsgerichte en gedragstherapeutische manier. Hoe beïnvloeden jouw gedachten, gevoelens en gedrag elkaar? Wat is er wel mogelijk in jouw specifieke situatie? Aan de hand van gesprekstherapie gaan we hiernaar op zoek. Uiteraard gebeurt alles op tempo van de cliënt.

Afspraak

Ik ben op dinsdagnamiddag- en avond in de praktijk aanwezig. Je kunt mij bereiken via mail of telefoon om een afspraak te maken. De prijs per sessie bedraagt 65 euro.

Believe you can and you're halfway there.