Diëtiste Eva Lauwers
specialisaties diëtist

Gebalanceerd voedingsadvies op maat

Wil je je goed in je vel voelen en op een positieve manier naar voeding en je lichaam kijken? Bij Villa Vida geloven we in een evenwichtig voedingspatroon. Een gezonde levensstijl die aansluit op jouw situatie, noden en mogelijkheden. Waar genieten en balans centraal staan. Eva helpt je heel graag om je doel te bereiken. 

Verandering voor het leven

Een verandering in je eetpatroon is enkel succesvol als je het blijft volhouden. Vandaar dat we bij Villa Vida werken op lange termijn en samen een traject uitstippelen op basis van jouw doelen en verwachtingen. Je leert stapsgewijs je eetpatroon aan te passen en te integreren in je dagelijkse leven, zodat je na onze begeleiding op eigen houtje verder kan.

Kindereetcoach Hip & Healthy

Hip & Healthy is speciaal voor jongeren van 6 t/m 18 jaar en hun gezin. De Hip & Healthy-methode motiveert jongeren om zelf te kiezen voor goed, veel en gezond eten. De betrokkenheid van ouders hierbij is van groot belang. Je krijgt niet alleen adviezen over voeding, maar ook over levensstijl. Er zijn verschillende handige tools voor kinderen en ouders, waarvan de informatie aansluit bij de leerstof van de kinderen. Elk kind verdient een vrolijke jeugd en een gezonde toekomst. 

Selectieve eter

Je kind lust bijna niks, eet nauwelijks groenten of fruit of weigert iets nieuws te proeven. De familiemaaltijd draait vaak uit op een echte strijd aan tafel en dat tot ieders ergernis.Je hebt een “Fussy Foodie” in huis! Een Fussy foodie is een “kritische” of “selectieve” eter. Je hebt wellicht al alles geprobeerd om je kind te doen eten.

Samen met jou en je fussy foodie gaan we aan de slag. Stapsgewijs brengen we het plezier weer terug aan tafel.

Equilibre3

Equilibre3 is een programma met volwaardige vervangmaaltijden. Dat zijn maaltijden die alles in 1 product bevatten (vitaminen, mineralen en alle voedingsstoffen)

Het is geen crashdieet, maar de bedoeling om onder begeleiding van een erkend diëtist een normaal, gezond gewicht te bereiken. 

maaltijdvervanger
Voedingsadvies op maat

Voedingsadvies op maat

Bij de start van een traject brengen we samen je situatie in kaart. We volgen geen vast schema of aanpak. Onze begeleiding is steeds persoonlijk en volledig op maat van jouw noden. We geven je uitleg en adviezen, lichten bepaalde begrippen toe, coachen en motiveren je om elke dag te kiezen voor een gebalanceerd eetpatroon. En we geven je vooral handvaten mee om zelf aan de slag te gaan.

Aangepast eetpatroon

Het woord ‘dieet’ zal je bij ons niet snel horen. Onze diëtisten begeleiden je in het vinden van een aangepast eetpatroon dat je meeneemt voor de rest van je leven. Ontdek onze specialisaties.

Om kinderen en tieners bij te staan in het uitbouwen van goede eetgewoontes gebruikt Eva de Hip and Healthy-methode. Ze leert je alles over gezonde voeding en voldoende beweging.

Koemelkallergie, glutenintolerant of allergisch aan noten? Eva stippelt voor jou het pad uit naar een evenwichtig eetpatroon zonder gevaar voor je gezondheid.

Equilibre 3 zijn volwaardige maaltijdvervangers. Dit kan  ingezet worden om eventueel sneller resultaat te zien. Uiteraard altijd onder begeleiding van je diëtist.

Heb je diabetes type I of II en wil je bepaalde eetgewoontes aanpassen? Eva helpt je graag op weg.

Last van het prikkelbaredarmsyndroom (PDS)? Tijdens de begeleiding krijg je praktische tips en tricks om je voeding aan te passen. 

Wil jij inzicht krijgen op de impact van jouw levensstijl op jouw lichaam. Dan is de suikeranalyse zeker heel interessant voor jou. 

Ondersteuning van je voedingspatroon

Wil je genieten van een extra verwenmomentje voor je lichaam? Ter ondersteuning van een evenwichtig voedingspatroon kan je bij ons ook terecht voor:

Dit toestel stimuleert de vetverbranding en geeft een extra boost aan je aangepast eetpatroon. De Bodysculptor verstevigt je huid, geeft een lymfedrainage en vermindert cellulitis. En je krijgt een half uurtje tijd voor jezelf.

 

NIEUW: Bodysculptor Move

Vanaf nu kan je de Bodysculptor ook thuis dragen. In combinatie met de sessies in de praktijk krijg je nog betere resultaten. 

Activeer en detox je metabolisme door de dubbele werking van Detoxbody. De Lipolaser verbrandt lokaal vet en warmt je lichaam op. De Andubalance-matras draineert je lichaam, zodat het lymfesysteem overtollig vocht kan afvoeren.

lipolaser

Op naar een lichaam in balans? Neem contact op.